ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ

Η a Cert δεσμεύεται για την προστασία των προσωπικών δεδομένων των επισκεπτών της ιστοσελίδας του Οργανισμού. Παρακάτω παρατίθενται τα είδη των πληροφοριών που συγκεντρώνονται στην ιστοσελίδα μας και το τρόπο με τον οποίο αυτές οι πληροφορίες χρησιμοποιούνται.

Η a Cert σέβεται τα προσωπικά σας δεδομένα. Οποιαδήποτε προσωπική πληροφορία μας παρέχετε, συμπεριλαμβανομένου του ονόματος σας, της διεύθυνσης σας, του τηλεφώνου σας, και του e-mail σας, δεν θα ανακοινωθούν, πωληθούν ή ενοικιαστούν σε οποιοδήποτε εκτός της a Cert και των εξουσιοδοτημένων συνεργατών της. Η a Cert ή κάποιος από τους εξουσιοδοτημένους συνεργάτες της, μπορεί να επικοινωνήσουν μαζί σας σχετικά με τις υπηρεσίες της. Η λίστα των συμβεβλημένων με τον Οργανισμό μας επιχειρήσεων δημοσιεύεται όπως αυτό απαιτείται από την εθνική νομοθεσία.

Μπορεί περιστασιακά να αναθεωρούμε την τακτική μας, αλλά σε καμία περίπτωση οι αλλαγές δεν μειώνουν την προστασία των ιδιωτικών δεδομένων των επισκεπτών μας. Θα αναρτούμε οποιεσδήποτε αλλαγές στην τακτική μας σε αυτό το μέρος έτσι ώστε να γνωρίζετε πάντοτε τι είδους πληροφορίες συλλέγουμε, τον τρόπο με τον οποίο μπορεί να χρησιμοποιήσουμε αυτές τις πληροφορίες και κατά πόσον ή όχι θα τις γνωστοποιήσουμε σε τρίτα πρόσωπα.

Αν οποιαδήποτε στιγμή πιστεύετε ότι δεν έχουμε ακολουθήσει την τακτική μας, ή αν έχετε να κάνετε κάποια ερώτηση ή σχόλιο σχετικά με την πολιτική μας, σας παρακαλούμε ενημερώστε μας μέσω e-mail στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. , μέσω ταχυδρομείου στην διεύθυνση Τήλου 2, Θεσσαλονίκη Τ.Κ. 54638, Ελλάδα, ή μπορείτε να επικοινωνήσετε τηλεφωνικά στο 2310-210777.

Πως χρησιμοποιείται το e-mail μου και οι υπόλοιπες προσωπικές πληροφορίες μου;

Η a Cert χρησιμοποιεί τα e-mail σας για να σας ενημερώσει σχετικά με τις επαγγελματικές μας υπηρεσίες και ευκαιρίες πρόσληψης.

Για να απαντήσουμε στα ερωτήματα σας και να σας παρέχουμε περισσότερες πληροφορίες για αυτές τις υπηρεσίες χρειαζόμαστε κάποιες λεπτομέρειες - όπως το όνομα σας, το e-mail σας, την διεύθυνση ή το τηλέφωνο σας. Επίσης, μπορεί να χρησιμοποιήσουμε αυτές τις πληροφορίες για να σας ενημερώσουμε για επιπλέον  υπηρεσίες της a Cert, για τις οποίες μπορεί να ενδιαφέρεστε.

Όλες οι πληροφορίες που δίνονται στις φόρμες επικοινωνίας του www.a-cert.org χρησιμοποιούνται ως εμπιστευτικές από το προσωπικό της a Cert . Κανένα άτομο έξω από την a Cert, δεν πρόκειται να δει το όνομα σας ή άλλες προσωπικές πληροφορίες χωρίς την έγκριση σας.

Το θέμα Προστασία Ιδιωτικών Δεδομένων της a Cert αλλάζει χωρίς προειδοποίηση.